transformatieproces
zuiverende lichaamsmassage:
uitgangspunt bij deze massage is dat zich alle herinneringen (ongeuite emoties, indrukwekkende situaties) in de vorm van afvalstoffen in onze cellen opslaan en vervolgens kunnen zich blokkades in het lichaam vormen, klachten, ziektes.
als gevolg van de massages worden de afvalstoffen gedwongen zich te verplaatsen en zal na de behandeling een verlichting en meer openheid ervaren worden.
u kunt ook kiezen voor de meer uitgebreidere lichaamsmassage, waarbij ik gebruik maak van basisch zout en pas ik cupping toe (zie afbeelding) en als blijkt dat u geholpen bent met het plaatsen van een lichaamskaars zal ik deze in overleg gebruiken.

indien u behoefte heeft aan ontspanning van het hoofd en de keel kunnen oorkaarsen hierbij een ondersteunende werking hebben. de oorkaarsen plaats ik in het oor en tijdens de verbranding van deze kaars hoort u een zacht knisperend geluid, alsof u bij een haardvuur zit, en deze behandeling heeft direct een effectief rustgevende werking. 

de lichaamsmassage neemt 55 tot 85 minuten in beslag en het tarief is afhankelijk van de duur van de behandeling. ook is het mogelijk deze massage af te sluiten met het gebruik van de chi-machine voor 10 minuten, waarvoor u 5 euro extra betaalt.
de eenvoudigste massage met warme amandelolie 
kost 52.50 euro; de meer uitgebreide massage met amandelolie, basisch zout en cupping kost 77.50 euro.
voordat we met de massage beginnen drinken we samen kruidenthee, zodat u zich ontspannen aan de massage kunt overgeven..

u dient twee heel grote badlakens en sloffen of extra sokken mee te nemen voor de lichaamsmassage. sieraden, make-up, deodorant en parfum mag u thuis laten en bij voorkeur geen bodylotion gebruiken.

een veelgebruikte mogelijkheid is om deze massage elke 4-6 weken te herhalen, zodat de kans op een opstapeling van afvalstoffen zeer gering/nihil is


oorkaars weert     natuurlijke materialen cupping

  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen