transformatieproces
werken met kinderen:

ik heb ervaren dat het een grote opbrengst heeft als kinderen worden gehoord en gezien in wie hij/zij werkelijk is i.p.v. een etiket opgeplakt te krijgen van "lastig", "moeilijk" en "anders" of nog erger: "aansteller" of "aandachttrekker".
als u denkt of voelt dat uw kind hoog sensitief of hoog gevoelig is kunt u een test invullen, die u kunt vinden op de site van hooggevoelig nederland en onthoud dat elk kind dat zich mag ontplooien naar het eigen karakter en aard een grote aanwinst is voor zichzelf en de omgeving. er bestaan geen lastige kinderen, er bestaat wel lastig gedrag en dan vooral lastig voor de omgeving.

inmiddels werk ik al lange tijd met kinderen en dit doe ik altijd in het bijzijn van tenminste één ouder. kinderen hebben vaak grondingsproblemen en dit kan zich uiten tijdens de zwangerschap en de bevalling en daarna in slecht slapen, veel dromen, niet naar bed willen, bang zijn alleen in het donker, hoofdpijn, buikpijn, slecht/weinig eten, een afwijkende manier van lopen, problemen met de voeten, zweverig overkomen etc. deze kinderen voelen zich meestal alleen, afgezonderd van de rest en nemen een opvallende plaats in in hun gezin door zich onopvallend te gedragen.
een van de methodes voor mij om met kinderen te werken is de kinder mir massage; dit is een massage van de voeten, waardoor het kind zich beter gegrond en gezien gaat voelen. ik kan u een tweetal boeken aanraden, te weten "het intuïtieve gezin" geschreven door sonia choquette en "het nieuwe opvoeden" geschreven door sue jenner.

als u aanvullende informatie wilt, nodig ik u uit via e-mail contact met mij op te nemen.

ik reserveer voor een eerste afspraak een uur en de kosten zijn 42,50 euro voor kinderen tot 12 jaar.
  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen