transformatieproces

relatietherapie:

als mensen gedurende langere tijd met elkaar leven is vaak de overtuiging dat de ander wordt begrepen zonder dat er een woord is gewisseld en juist deze houding kan persoonlijke ontwikkeling tegenhouden en groei van de relatie blokkeren. 

angst om uw authentieke zelf te laten zien, uw gevoel echt te uiten en een gebrek aan daadwerkelijk naar elkaar luisteren zijn meestal de redenen dat er onbegrip ontstaat in de relatie.

tijdens gezamenlijke sessies krijgt u inzicht in het verbeteren van uw communicatie en worden u hulpmiddelen aangereikt om verbindend te communiceren. daardoor kan een nieuwe relatievorm worden opgebouwd.

de beide partners krijgen eerst een vragenlijst voorgelegd en na invulling hiervan worden de antwoorden met elkaar gedeeld.
hieruit blijkt vaak dat er in de meeste relaties weinig zicht is op hoe de ander zich voelt en wat de verwachting is van zowel de partner als van de relatie. tevens is er de mogelijkheid dat u thuis aan opdrachten gaat werken, met als uitgangspunt dat u zich op een nieuwe manier met elkaar gaat verbinden.

het tarief hiervoor is 65 euro per uur en de te reserveren tijd is anderhalf uur

  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen