transformatieproces

uw persoonlijke dag:

dit is een dag om van te genieten, gesprekken aan te gaan over onderwerpen die u na aan het hart liggen, vragen te stellen, om bij te komen van een enerverend proces, afvalstoffen los te laten en u te laten opladen en zuiveren; kortom: een dag om uzelf cadeau te doen of cadeau te krijgen! 

u begint uw dag met mijn hartelijke ontvangst en -terwijl u uw voeten laat ontgiften in een voetenbad met basisch zout water- drinken wij een kopje thee en praten over dat wat u bezig houdt en zal ik uw vragen beantwoorden.

vervolgens ontvangt u een zuiverende lichaamsmassage met gebruik van warme, basische amandelolie, zout en cups en worden uw chakra's geopend, gezuiverd en opgeladen;.

daarna is het tijd voor een gezonde vegetarische en biologische lunch, die met mij samen of door u alleen gebruikt kan worden.

vervolgens stappen we in de wandelschoenen en gaan lopen en tijdens het lopen krijgt u opdrachten, waardoor u zich beter grondt en in het hier en nu komt en u zich bewuster wordt van uzelf, uw kracht en uw mogelijkheden.

uiteraard kunt u i.p.v. lopen kiezen voor een lichaams- of oorkaarsing.

ook het gebruik van de chi-machine 2 x 10 minuten behoort tot de mogelijkheden.

en als laatste ontvangt u of een verbindende massage van hoofd en nek, onderbenen, enkels en voeten of een cirkelmassage. aan u de keuze.

hierna nemen we afscheid en krijgt u een overzicht mee om dagelijks in te vullen, zodat  u duidelijk overziet wat deze dag met u heeft gedaan en wat u heeft kunnen loslaten.

als u hooggevoelig bent of paranormaal begaafd is het ook mogelijk u deze dag te laten begeleiden in het ontwikkelen van uw talenten/gaven.contact te maken met uw intuïtie, het leren u af te sluiten en van uw zwakte uw kracht te maken en bovenal het gronden/aarden. het leren pendelen en/of magnetiseren, de intuïtieve massage te oefenen, lichaams- en oorkaarsen te zetten enzovoorts.

mijn advies is om voor deze dag gemakkelijk zittende kleding te dragen, make-up, parfum en sieraden thuis te laten en 2 heel grote badlakens, pantoffels en wandelschoenen mee te nemen; ook is het mogelijk om zelf een programma samen te stellen met de therapieën die u op mijn site vindt en u aanspreken.

uw ontwikkelingsdag heeft een tarief van 200 euro.

  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen