transformatieproces

lichaams-en oorkaarsen:
 
het gebruik van lichaams- en oorkaarsen is een natuurlijke manier om de balans van lichaam en geest te herstellen. door het gebruik van deze kaarsen worden diepliggende blokkades uit het lichaam aangeraakt, waardoor het helingsproces en de geestelijke groei worden gestimuleerd. het gebruik van lichaamskaarsen -in combinatie met gesprekken en eventueel lichaamsmassages- is een zeer krachtige manier om in balans te komen. omdat het lichaam van binnenuit wordt gereinigd, doordat afvalstoffen -die zich al jaren op cellulair niveau in het lichaam hebben opgehoopt- naar buiten worden gehaald. deze methode bestaat al honderden jaren en komt oorspronkelijk van de indianen.
 
het gebruik van de lichaamskaarsen
de kaarsen bestaan uit een holle pijp van katoen gedrenkt in bijenwas, waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd en deze werken ontstekingsremmend en rustgevend. de techniek lijkt op de werking van een schoorsteen, die, wanneer deze goed trekt, een grote zuigkracht bevat. de kaarsen kunnen op verschillende lichaamspunten worden geplaatst en zijn hierdoor zeer effectief bij uiteenlopende klachten. voor de kaarsing masseer ik de te kaarsen omgeving en na de behandeling wordt het restant van de gebruikte kaars open gesneden, zodat de hoeveelheid uitgescheiden afvalstoffen zichtbaar wordt.

bij gebruik van oorkaarsen worden eerst zowel de oorschelpen als de ooromgeving gemasseerd en tijdens de kaarsing hoort u een knisperend geluid alsof u dicht bij een open vuur ligt en de beide soorten kaarsen zullen, mede afhankelijk van de opgeslagen afvalstoffen, zwarte rook te zien geven. voor elk oor wordt een kaars gebruikt.
 
toepassing:
de kaarsen zijn bij zeer uiteenlopende lichamelijke klachten te gebruiken, zoals:

ontstekingen - vermoeidheid - longproblemen - problemen met afvallen - eczeem - verstopte oren -
spijsverteringsproblemen - verzuring

ook bij geestelijke problemen, zoals:
rouwverwerking - communicatieproblemen - hartzeer - stress - onrust

de prijs van de lichaamskaarsing met gebruik van 1 kaars is 32,50 euro. 
de prijs van de oorkaarsing met gebruik van 2 kaarsen is 40 euro. 
gelieve 1 handdoek plus extra sokken mee te nemen.
oorkaars weert     natuurlijke materialen 

  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen