transformatieproces
intake-gesprek
tijdens het kennismakingsgesprek stel ik vragen over uw fysieke gesteldheid en belangrijk hierbij is te beseffen dat een ziekte een toestand van de mens is, die aangeeft dat de mens in zijn bewustzijn uit balans is, niet meer in harmonie is en er concreet sprake is van een onevenwichtigheid.
dit verlies van een innerlijk evenwicht manifesteert zich in het lichaam als een symptoom en onze lichamelijke symptomen hebben ons meer en belangrijkere dingen te zeggen dan onze medemensen, want deze symptomen zijn intiemere partners, zij zijn helemaal van ons en zijn de enigen die ons werkelijk kennen. ik geef u inzicht in de aard van de ziekte/het symptoom en de reden waarom dit signaal zich juist in een bepaalde situatie aan u openbaart; deze uitleg stuur ik u later ook nog per e-mail toe en uiteraard zal ik tijdens dit gesprek uw vragen beantwoorden.

vervolgens beslissen we samen, afhankelijk van de gevoelservaring van dat moment, of we met elkaar door willen en zo ja op welke manier wij de therapie vorm gaan geven en zal ik u één of een combinatie van de door mij gegeven therapieën voorstellen. bij het inplannen van dit gesprek kunt u er ook voor kiezen om direct na deze intake een lichaamsmassage te krijgen.

het tarief voor dit intake-gesprek is 50 euro en de te reserveren tijd is 70 minuten.

tijdens elke bijeenkomst zal ik u aanspreken op uw authentieke kracht en mijn overtuiging is dat het beter is om gedurende een relatief korte periode hard aan uzelf te werken met regelmatig een afspraak, dan eindeloos met elkaar in gesprek te blijven.

ik stuur u een verbindende groet,

mirjam

  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen