transformatieproces

grondingsbehandelingen:

vaak blijkt tijdens het kennismakingsgesprek dat de cliënt(e) moeite heeft om werkelijk met beide voeten in dit leven te staan, zich gegrond en geworteld te voelen en heel bewust keuzes te maken.
de benen voelen zwaar en loom en de voeten worden amper ervaren en voelen koud aan en met toestemming van de cliënt(e) zal ik een behandeling geven waardoor wordt gevoeld dat in de benen en voeten de stroming weer op gang komt en er meer bewustzijn wordt gevoeld in deze gebieden. deze behandeling bestaat voornamelijk uit het masseren van de knieholten, de onderbenen en voeten en tijdens deze behandeling kan het raadzaam zijn te werken met lichaamskaarsen en dan met name rond de enkels en in de knieholten.
belangrijk onderdeel van deze behandeling is dat we samen gaan lopen en tijdens deze wandeling van ongeveer 1 uur worden oefeningen gedaan ter bevordering van de doorstroming in uw benen, zodat afvalstoffen kunnen worden losgelaten en nieuwe energie kan worden ingenomen.
thuis kunnen nog grondingsoefeningen worden gedaan, zodat de behandeling lange tijd kan doorwerken.
na deze behandeling staat de chi-machine voor10 minuten tot uw beschikking.

dit betekent dat gebruik van deze machine het lichaam enorm stimuleert en ondersteunt bij het proces van ontgiften/het versterken van het immunstysteem en de gronding; daarmee werkt u preventief en helend aan de hoofdoorzaak van uw klachten.

u gelieve 2 badlakens en sloffen mee te nemen en de te reserveren tijd is afhankelijk van het grondingsprogramma; e.e.a. in overleg met de cliënt en hiervoor geldt een tarief van 47,50 euro per uur voor volwassenen en 35,00 euro per uur voor kinderen tot en met 12 jaar.

  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen