transformatieproces
transformatieproces gastenboek
klik hier om zelf in het gastenboek te schrijven

R januari 2019
Bedankt voor je mooie heldere reading van zojuist. Wat een feest der (h)erkenning, met duidelijke handvatten om bestaande patronen te mogen transformeren. Het gesprek met jou is een cadeau voor mezelf, met wijsheden om door te geven. De kleur groen gaat de komende periode nog meer aanwezig zijn in mijn leven.
Een hartelijke groet en prachtige dag voor jou.
Graag tot horens!

Ilse december 2018
Na een fijn en warm ontvangst bij haar thuis heb ik genoten van een massage. Bijzonder om te ervaren wat voor invloed het op je lichaam heeft en dat je voelt dat de energie weer stroomt in je lichaam.
Dankjewel voor de mooie ervaring.

Duidelijk, helder en to-the-point. Ze weet met haar advies meteen de angel beet te pakken. Ze pakt meteen de koe bij de hoorns, draait niet om zaken heen en ze doet dit eerlijk en met zachtheid
mel 
Hele prettige stem, heb u gekozen op gevoel..omdat ik ook gaves hebt. Wel deze mevrouw is "the real deal"! Ze voelt goed alles aan, wist mij bepaalde dingen te zeggen . Ik zal loslaten mirjam. Dank je wel voor je consult.

maryse 
Dankjewel voor dit heldere gesprek. Ik heb even nagevoeld hoe het bij me resoneert en er is letterlijk licht op gekomen waardoor wat ik onbewust wel voelde naar voren kwam. Of hetgeen wat je niet helemaal durft aan te kijken helpt ze je om dat toch te doen. Mirjam is heel vriendelijk eerlijk en recht door zee. Dankjewel.

alfreda 
Beste Mirjam, Je zei precies wat ik nodig had om te horen! Dank je wel; soms voel ik van alles, is het een grote warboel maar je hebt het zo ontward dat ik opgelucht en blij opgehangen heb. Ik krijg weer vertrouwen in mijn toekomst. Liefs!

aryse 
Dankjewel voor dit heldere gesprek. Ik heb even nagevoeld hoe het bij me resoneert en er is letterlijk licht op gekomen waardoor wat ik onbewust wel voelde naar voren kwam. Of hetgeen wat je niet helemaal durft aan te kijken helpt ze je om dat toch te doen. Mirjam is heel vriendelijk eerlijk en recht door zee. Dankjewel.

monique  
Hallo Mirjam.bedankt voor je consult, ik snap heel goed wat je bedoelt ! Lieve groet, Moniquepetra  
Net met je gesproken en wat je zei gaf me zoveel ruimte, lucht en inzicht in mijn ontwikkeling! Dank hiervoor! En nu ga ik ook u zeggen tegen u, Mirjam: het was precies spot on de vinger op de zere plek. Heel resonerend.. Thanks! Ik voel me opgelucht en ga de tips die u gaf uitvoeren. Ik laat horen hoe het verder gaat.


nicole 
Ik heb meerdere telefonische consults bij Mirjam gehad. Ze voelde mijn onderbewustzijn heel goed aan. Ze vertelt je ook wat je niet wil horen maar met een positieve draai. Alles is uitgekomen. Ik raad Mirjam aan. Je voelt je dan een stuk beter. Liefs Nicole

anoniem :
Ik heb meerdere consulten met u gehad. U wist dingen zo goed te beschrijven dat ik geen enkele twijfel heb over uw bijzondere gave. Tevens bent u een buitengewoon aardige vrouw en het voelt heel fijn om met u te praten. U staat ook klaar om mensen te helpen en dat zie je tegenwoordig niet vaak. Afgelopen zondag heb ik u voor het laatst gesproken, volgende dag is uw voorspelling al uitgekomen en ook precies zoals u dat hebt aangegeven. Bijzonder vind ik dat! Veel groeten en bedankt voor alles!

anoniem 
Dank u zeer Mirjam voor het fijne gesprek dat heel verhelderend en helpend voor me was.


anoniem 
Fijn gesprek, heel verhelderend. En goede adviezen, waar ik echt wat mee kan. Bedankt!"

marlous 
Mijn gesprek met Mirjam heeft voor mij helderheid gebracht. We hebben gekeken naar wat ik echt wil. Op een liefdevolle en duidelijke manier was en is Mirjam in staat mij op weg te helpen. Zeer betrokken en daar waar het kan met humor, fantastisch! Dank je wel Mirjam!" Marlous


anoniem 
Vraag gesteld over liefde, duidelijk, herkenbaar, liefdevol uiteengezet wat er is gebeurd en wat er nog komen mag.


daisy 
bedankt voor het inzicht en wijze raad. daisy

Marloes
UNIEK

Een tijdje geleden kwam Mirjam op mijn pad, we heb elkaar ont-moet. Door haar manier van coachen voel ik me minder alleen in mijn transformatieproces. De gesprekken die we voeren zijn inspirerend en op een liefdevolle manier confronterend. En dat is wat ik verlang. Iemand die mij aankan, aanraakt en met me meeloopt. Door haar manier van vragen stellen worden zaken inzichtelijk en dat gaat verder dan het cognitieve. Laagje voor laagje, steeds ont-wikkel ik een stukje. Soms fladderend en soms kruipend door het stof. Soms heb ik er schoon genoeg van en vraag ik: houdt het nog een keer op!! Altijd weet Mirjam me te inspireren, waardoor ik in mijn kracht kom. Ik ben het met de prinsessenbril, de slachtofferbril of die van het verbolgen kind, de omgeving is slechts een spiegel en dat is niet altijd makkelijk om te zien, maar gelukkig kunnen we er ook om schaterlachen. Haar humor in combinatie met een zeer professionele houding en het oprechte zijn maken Mirjam UNIEK! Dankjewel…….

Anke
Na 2 jaar had ik weer de behoefte om terug te gaan naar Mirjam. Ik ben heel blij en tevreden dat ik weer geweest ben. De lichaamszuiverende massage heeft me weer verlichting gegeven en ik voelde duidelijk dat mijn lichaam hier aan toe was. Mirjam is een heel warm, uniek en oprecht persoon en ik kan me geen andere persoon bedenken die een massage zo fijn, ontspannen en persoonlijk kan laten zijn!

wesley
hoi mirjam,
alweer voor de 2de keer liet je mij vanmiddag de dingen opnieuw bekijken en heb echt wat aan je advies gehad.
je bent een super goed medium; een van de beste.
dik compliment en groetjes wesley

"surrogaat" 
lieve Mirjam, je kent mij door en door en weet mij telkens weer een goed spoor aan te geven.
ook in mijn worsteling zie je mij.ook al denk ik dat ik niet groei......je hebt een engelen geduld met mij! tot gauw. liefs surrogaat

alexander 
Dank je wel, Mirjam, voor je liefdevolle en totale aanwezigheid tijdens de gesprekken.

Ik merk dat je elk klein detail opmerkt, alles hoort wat ik vertel en daar vaak later to the point op terug komt. Ik merk dat je je werk echt doet vanuit je hart en totale (com-)passsie !!

Mooi ook om te merken dat je de situatie snel begrijpt en al gauw naar het totale plaatje gaat over wat er speelt. Jij ziet echt het grotere perspectief ! ! Ik ervaar jou als zeer betrokken en heel zuiver ! Je bent een aanrader voor iedereen. Ik vind jou een vakvrouw op en top ! Warme groet, Alexander

_____________________________________________________________________________

begona 
Beste Mirjam. ik heb je vandaag gesproken. wat ben je toch zuiver. ik belde voor bevestigingen en het klopt gewoon wat je allemaal tegen mij zei. zeker een aanrader voor iedereen om met deze mevrouw contact op te nemen. Wat een mooie dag heb je mij bezorgd.
ik wens je het allerbeste en zal zeker nog weleens contact met je opnemen.
tot gauw.
groetjes van Begona

ans 
Lieve Mirjam, de laatste 3 jaren waren heel erg zwaar voor mij. Veel tegenslagen gehad op werk, privé en vooral met mijn gezondheid. Na veel tranen en veel boosheid kwam jij op mijn pad. Een aardige persoon die mij wel heel erg serieus nam en naar me luisterde. Door jouw inzicht ben ik eigenlijk wakker geworden en ik sta nu, na veel klappen te hebben gehad in mijn leven, weer stabiel in mijn schoenen.

Ik ben er heilig van overtuigd dat het jouw kunde en vooral jouw positieve energie mij geholpen hebben om meer in mijn kracht te staan en vooral ook hoe mensen mij behandelen. Daar ben ik ook volledig in veranderd en ik kom nu veel en veel meer voor mezelf op.

Allemaal dankzij jou lieve Mirjam. Mijn dank is zo groot!!! EN ook ben je er altijd geweest in mijn stormachtige relatie met D.

Weet je, Mirjam, in jou heb ik iemand gevonden die eigenlijk mijn steun en toeverlaat is geworden in de loop der jaren. Ik heb heel veel aan je. Ik vertrouw je volledig en je hebt me NOOIT teleurgesteld of me ooit pijn gedaan. IK vind je gewoon in één woord GEWELDIG!!! Dank je lieve Mirjam, DANK JE........Ansi


paulien 
Lieve Mirjam, Hartelijk dank voor je luisterend oor en alle uitleg die je mij hebt gegeven. Je voelt zaken feilloos aan en ziet zelfs hoe zaken zich in de toekomst ontwikkelen. Ik kan je aan iedereen aanbevelen, die zich even onzeker voelt of steun nodig heeft bij een beslissing. Liefs Paulien

Heidi 
Ik heb een korte massage gehad met een enorm resultaat. Ik kwam met erg veel pijn binnen en die is nu al stukken minder, héél erg bijzonder, nog bedankt. Ik kom zeker een keer terug voor een uitgebreide massage

Karin
Mirjam heeft me niet alleen fysiek maar ook emotioneel 'aangeraakt' tijdens de oorkaarsing & massage. Haar energie is super prettig en ik heb direct een zuiverende lichaamsmassage met warme basische olie en zout geboekt. Dit voelde voor mij als een nieuw begin en dit is ook gebleken in de tijd erna. Ik kom zeker snel bij je terug! Mirjam zorgt ervoor dat je je heel snel lekker ontspant! Bedankt Mirjam!
Gisela
Een echte aanrader om bij Mirjam een massage te boeken. Zelden heb ik me zo kunnen ontspannen en na de massage voel je je als herboren. Nu een cirkelmassage gehad en daar zo van genoten dat ik zeker nog eens terug ga voor een andere massage.

Hatice&Halil
Vandaag langs geweest bij mirjam voor een ontspanningsmassage.
Het heeft mij echt super goed gedaan, is zeker een aanrader. buiten een super massage word je hartstikke goed ontvangen en krijgt een superservice mee.
Iedereen die dit leest: maak snel een afspraak; je krijgt er zeker geen spijt van.

Monique
Mirjam, ik heb bij jou de chi machine mogen ervaren. In het begin wist ik niet wat me overkwam, maar even later voelde ik me heerlijk ontspannen. De dagen erna heel veel energie voor tien :) Hartelijk dank. Groet, Monique

Hilda
Ik heb vorige week een oorkaarsing gehad in combinatie met een massage van de handen en polsen en gebruik van de chi-machine. De eerste dag was ik mijn hoofd behoorlijk leeg, mijn gedachten waren als het ware weg. De dagen erna was mijn hoofd helder en uitgerust. Ik voel dat het iets met mijn hoofd/gedachten heeft gedaan. Ik heb een een drukke week gehad, maar voel me nog steeds geconcentreerd. Een aanrader als je wilt ontsnappen aan de drukte van alle dag en de batterij weer op wilt laden.

Pamela
Vandaag een goed gesprek gehad met Mirjam. Daarna een zuiveringsmassage ontvangen met cupping en het speciale zout. Heel veel informatie en inzichten ontvangen. Het gaf mij het gevoel een dag naar zee te zijn geweest: lichamelijk helemaal ontspannen en geen zorgen meer aan mijn hoofd!

elke
Lieve Mirjam
Bedankt voor het vele luisteren en mij hebt geholpen inzichten te krijgen in mezelf en in mijn leven. Het was vaak een moeilijke en hobbelige weg, maar jouw geduld bleef. Jouw kennis is eindeloos en helpend. Je bent gewoon een fantastische dame.
Liefs
Elke

Hilda
In december een zuiverende lichaamsmassage gehad. Ik voelde me daarna een heel stuk energieker. Bijzonder wonderbaarlijk. Onlangs een cirkelmassage ontvangen. Heel ontspannend. Mirjam straalt rust uit, waardoor je je op je gemak voelt. Een nieuwe afspraak is reeds gemaakt.

Femke
Ik heb een erg prettige cirkelmassage mogen ontvangen. Ben zéér tevreden!

Bart
De cirkelmassage was heel ontspannend. Ik kon goed voelen waar 'knopen' zitten, zodat ik me hiervan bewust kon worden. De praktijkruimte was erg rustgevend.

Lis
Ik heb een fijne, zachte cirkelmassage ontvangen van Mirjam. Het riep dingen in me op die ik niet direct kon plaatsen, maar wel herkende. Dus dat is goed! Na de massage had ik het gevoel dat ik beter in mijn lijf zat, alsof de grenzen duidelijker waren. Het was een weldaad, deze behandeling!

Nicole
De communicatie per e-mail verloopt snel en soepel, iets wat ik als erg prettig ervaar. Op de dag van de afspraak ben ik heel vriendelijk ontvangen door Mirjam en heb ik een ontspannende cirkelmassage gehad in een mooie ruimte, echt weer even tot rust komen. Zowel de muziek als de massage hebben emoties bij me los gemaakt, iets wat ik bij massages van anderen nog nooit ervaren heb. Voor nu weet ik niet óf ik hier nog iets mee moet doen, en zo ja wat dan, maar het is zeker een interessante ervaring. Ik denk dat iedereen die er voor open staat zich op zijn gemak zal voelen bij Mirjam en zou haar zeker aanraden!

gabriel
ik heb een heerlijke ontspannende cirkelmassage in combinatie met oorkaarsen mogen ontvangen. mijn verkoudheid en moeheid waren de volgende dag al stukken beter; ook voelde ik me veel zachter en meer ontspannen. net of er iets zwaars uit t verleden van me was afgevallen. dank je wel

Inmiddels verwend met een verbindende en cirkelmassage. Het was niet moeilijk om me over te geven, want je voelt je meteen welkom en veilig bij Mirjam.
Een vervolgafspraak is al gemaakt. Zeer benieuwd waar dit naar zal leiden.

Steven
Beste Mirjam,
dank voor deze uitermate ontspannende massage. Uw cirkelmassage met aansluitend een kaarsje in de oren is zo ontspannend. Dit is een aanrader voor iedereen die tot rust wil komen. Jij bent dan ook een uitstekende therapeute, vanaf het begin voelde ik de rust.
Tot binnenkort, ik probeer alvast het badzout en het moorkissen.

Femke
Ik heb vorige week een stoelmassage en een oorkaarsing gehad bij Mirjam. Ik was al tijden erg moe en had al weken last van aanhoudende hoofdpijn. Omdat ik zwanger ben, wilde ik graag naar iemand waar ik me op me gemak kon voelen. Dit is zeker gelukt, het was een heerlijk ontspannen behandeling, ik ben naar huis gegaan met een heerlijk licht gevoel en nu al een week geen last meer van hoofdpijn gehad. Ik kan de massage en oorkaarsing van Mirjam echt aanbevelen!

Aldje
Vanmiddag een verbindende massage gehad. Het was zo' n ontspannende massage die met zoveel overgave werd gegeven. Ik voel me nog steeds heerlijk en energiek terwijl ik me al een paar dagen moe voelde. Het was in één woord; geweldig. Bedankt Mirjam.

Ellie
Ik werd heel vriendelijk ontvangen en voelde mij meteen op mijn gemak en heb vervolgens genoten van een heerlijke verbindende massage .BEDANKT,het is een echte aanrader!!
Monique
Lieve Mirjam, wat heb je een mooie en krachtige energie. De verbindende massage die ik heb mogen ontvangen begon ontspannend en daarna voelde het pijnlijk, maar ik weet dat dit nodig is om verder te komen. Ik ervoer na de massage een ruimer/lichter gevoel in mijn lichaam, meer ontspannen, en heb de dagen na de massage meer energie gehad :) heel fijn...en graag tot ziens. Groet, Monique

Jules
Mirjam "weet" precies wat ik nodig heb om mij verder te ont-wikkelen, om vooruit te komen op mijn weg en in mijn leven. Soms hard en pijnlijk, dan weer zacht en teder en altijd met alle aandacht en liefde. Dat maakt haar zo speciaal. Zij windt nergens doekjes om, is zeker geen zachte heelmeester, maar is het wel helemaal meester.

michaela
heel vriendelijk persoon

wolf 
De massage van Mirjam is vakkundig en werkt prima. Ik heb het gevoel dat een stuk last en spanning opgelost is, mijn lichaam en geest voelen zich gereinigd en hersteld. Ik kan haar massages van harte aanbevelen. Je bent in goede handen. wolf

miriam
Hoi Mirjam. Ik heb de massage, weliswaar pijnlijk, maar heel prettig ervaren. Ik kom nog een keer terug!

monique
Mirjam wachtte mij aan de deur al op, waardoor ik mij zeer welkom voelde. In een heel fijne ruimte waar een aangename sfeer hing gaf zij de zuiverende massage; dit was voor mij de eerste keer. Via allerhande technieken is het de bedoeling dat opgebouwde afvalstoffen je lichaam verlaten. het is heel anders dan een ontspanningsmassage, maar evengoed heel fijn. Voor mij was het de beste massage ever,en ik ga dan ook zeker nog eens terug !

Eric
Een zuiverende lichaamsmassage/behandeling ondergaan. Erg verrassend. Het wordt meteen duidelijk waar de zwakke plekken zitten. Voor herhaling vatbaar.

gonnie
in december 2013 ben ik de eerste keer geweest voor een ontgiftingsmassage. Ik verwachtte een lekkere, ontspannende massage, maar ik had me daar de verkeerde voorstelling van gemaakt. Ik heb best wat pijn gehad tijdens de massage, maar volgens Mirjam was dat omdat er veel onverwerkt verdriet zat wat ook echt klopt. Ik wou het nog een 2e keer proberen in Februari 2014. Dit was weer op momenten een pijnlijke ervaring. Maar het vreemde was dat ik in de loop van de dag vrijer was in mijn bewegingen van mijn rug. Ik heb al een jaar vreselijke pijn in mijn onderrug en dit werd minder.Tot op heden gaat het redelijk goed. Daarbij heb ik ook het badzout uitgeprobeerd en ook daar ben ik heel positief over. Ik ben een stresskip en kan me moeilijk ontspannen, maar dit lukt echt met het badzout. Ook dat is een aanrader.
Ik ga nog zeker een keer terug.

aldje
Een wonderlijke en weldadige ervaring, 'n echte aanrader. Je voelt je gelijk op je gemak bij Mirjam, ze neemt er echt de tijd voor. Voor herhaling vatbaar.

sjannie
Ben vanmiddag bij Mirjam geweest. Had daar een oorkaarsing. Ik kwam daar en voelde me meteen op mijn gemak. Mijn adem zat heel hoog (heb ik vaker last van). Kort kennismakingsgesprekje gehad en toen begonnen met de oorkaarsing. Ik voelde zowel meteen dat mijn ademhaling veranderde en ik meer lucht kreeg. Kreeg nog een fijne handmassage en ben toen huiswaarts gekeerd. Ongelofelijk, maar ik heb nog steeds het gevoel dat mijn luchtwegen verder open zijn gegaan en ik meer lucht krijg. Ben benieuwd wat het de komende tijd zal doen en ongetwijfeld zal ik weer eens bij Mirjam terecht komen maar dan voor een andere behandeling.

francine
Deze praktijk kwam bij mij voorbij op een moment dat ik zelf op het punt stond om een bepaalde ontwikkeling in mijn leven verder uit te diepen. De communicatie is vooraf via de mail vlot verlopen. Afspraak was snel gemaakt en ging geheel volgens verwachting. Kortom voor mij de moeite waard geweest.
maria
Bij een zuiverende lichaamsmassage moet je niet denken aan een ontspannen uurtje want je wordt flink aangepakt. Alle afvalstoffen die (misschien al jaren) opgeslagen zitten, worden los gemasseerd. Ik had de dag daarna zelfs enkele blauwe plekken. Maar iedereen zal dat anders ervaren. Interessant wat er tussendoor wordt verteld.

gabriël
mirjam heeft een ongelooflijk scherpe en helder wetende intuïtie, ze voelt precies aan waar ik sta en wat er nodig is in het moment, heel pragmatisch en eenvoudig.
Haar tips hebben me enorm geholpen om weer in mijn kracht te komen

Catharina
Mijn ervaring bij Mirjam is dat ik haar vertrouw in wat ze doet en in wat ze zegt. Ze is erg kundig. En haar helderheid geeft me richting. Elke keer weer. Het brengt me verder in mijn ontwikkeling en dat doet me heel goed. Ze is voor mij een grote steun in mijn proces.
Als je naar je eigen groei wilt kijken kan ik haar zeker aanraden !!! Dank Mirjam.

josine
Ik ben blij dat ik mirjam jaren geleden heb leren kennen. Door de jaren heen helpt ze mij bij allerlei (levens-)lessen. Dankzij haar weet ik mijn strubbelingen aan te pakken en word ik er elke keer wijzer van. Mijn leven wordt telkens wat “lichter”. Ik sta er van te kijken dat ze bij elk probleem de spijker op zijn kop weet te slaan, waarmee ik weer verder kan. Ik kom steeds dichter bij mezelf……Dank dank dank!

peter 
Mirjam heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn hooggevoeligheid.
Eindelijk begreep ik waarom ik op veel sociale gebeurtenissen zo reageerde.
Dankzij de (h)erkenning en kundigheid van haar sta ik meer als mijzelf in het leven.
Dankjewel Mirjam. Warm aanbevolen.

  mobiele versie sitemap algemene voorwaarden tekst aanpassen